Datoer

Hvor: Foyer
Dato:
Køb

Årets Sidste Koncert 2018
I år arrangerer Katuaq Årets Sidste Koncert sammen med noget af det største navne i Grønland, INUK, Aalut, og Kimia, den 28. december og som altid i Katuaqs foyer. 


INUK
Siden udgivelsen af deres andet album Aanngalerneq er INUK ét af de mest travle bands i Grønland. De spiller koncerter i hele landet, hvor publikum ser frem til at høre og synge med på 'landeplagen' Oqaluttuannguaq. Sangen har opfundet udtrykket Delete Sletterlugu.
I år har den populære pop/rock-gruppe udgivet Qalipaatit, et album fyldt med farver og smukke melodier.

Oplev INUK i topform, en flot og visuel aften i selskab med brødrene Petrussen og bandet, når de starter festen til Årets sidste koncert og varmer op for deres far Îsaavaraq Petrussen (Aalut)

INUK:
Inunnguaq Petrussen
Gustav Lynge Petrussen
Kristian Herlufsen
Piitannguaq M. Lennert

Aalut
Bandet kom frem med musikstilen reggae. Aalut blev hurtigt meget populært og respekteret i Grønland. Den musik, de udgav, deres melodier og tekster er blevet evergreens og høres til stadighed i radioen.

Musikgruppen Aalut splittedes i 1986, da medlemmerne efter uddannelse flyttede til forskellige byer rundt om i landet, men i 1988 samledes de igen i Aasiaat og indspillede deres Tunuartilerneq udgivelse, som i dag er den sidste udgivelse, de har lavet.

I sommer spillede Aalut til Grønland i Tivoli og flere publikum til koncerten fortæller at det var en af de bedste koncerter med bandet nogen siden. Aalut er således spillet godt og grundigt varmt til Årets sidste koncert.

Aalut:
Îsâvaraq Petrussen
Kristian Helmer Petersen
Leif Saandvig Immanuelsen
Inunnguaq Petrussen
Nino Fencker
Kristian Herlufsen
Pilu Noahsen
Tupaarnaq Ingemann Mathiassen

Kimia
Kimia er kendt for at være et ekstremt velspillende og højenergisk live band.
Bandet spiller kun ganske få koncerter om året og mest på små scener, så det nærmest kan betegnes som eksklusive koncerter.
Kimia glæder sig derfor til at præsentere bandet i et af Grønlands største scene og publikum.
Det bliver en helt speciel koncert, da bandets faste guitarist Angunnguaq Larsen har meddelt, at koncerten bliver hans sidste koncert som professionel musiker

Kimia:
Mike Thomsen
Angunnguaq Larsen
Fabrizio Barzanti
Kilaasi Møller
Hasju Damgaard
Nino Fencker

Information
Dato: 28. november 2018 
Tid: Kl. 21.00 - 01.00
Dørene åbnes: Kl.20.00
Pris ved forsalg: 250 kr. 
Pris ved døren: 300 kr. 
Alders grænse: 18+