Kom og lyt med til en kombination af følsomme originale numre og intime cover sange fra sangskriver Liam Jobey.

Opvokset og omflyttet som barn i det britiske militære miljø, med en far fra hjertet af Manchester og af en Mor fra anklen af Danmark, har sangeren gennem tiden ”droppet kærligheden for United og løber heller ej for Danmarks skyld”. 

Verden er «hjem» og genbalancering er holdet han nu hepper for, et stærkt fundament for Liam Jobey´ kreativt arbejde. Med sange fra teenagertiden - hvor hans danske sprog var begrænset og kunsten blev til kommunikation - til nyere, mere modnet udtryk af en moderniseret omverden.

At vandre gennem unikke miljøer, giver indblik i menneskets natur og sammenligninger i udviklingen af helheden, som Jobey forsøger at dele i et nyt perspektiv. I form af melankolsk filosofi, ambivalens og kærligt empati, udtrykkes hans refleksioner mellem pænt sunget poesi og pinede påkald med en underliggende lyd af grynet indie rock og alternativ folk-storytelling. 

Siden starten af sin karriere har guitaren hjulpet ordene frem i forskellige forum og verdenshjørner. Fra Amazonas regnskov og Europas mest travle byer til nu, hvor guitaren vil samle oss til en minderig vinteraften i Katuaq, Nuuk.

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner