Sitrekin er soloprojektet af sangerinden, komponisten og produceren Kirstine Stubbe Teglbjærg, kendt som stiftende medlem og tidligere vokalist/sangskriver i det prisvindende dansk bandet Blue Foundation.

Hun er stemmen bag den mange millioner streamede sang 'Eyes on Fire', der vises i USA Grammy-nominerede soundtrack til den første 'Twilight Saga'-film.
'Eyes on Fire' har, overstået årene, opnået kultstatus på verdensplan. Sitrekin lancerede i 2021 med debutsinglen 'Open Chest', der gik direkte til A-rotation og #1 på DR P6Beat (svarende til BBC6) og fik international opmærksomhed. KEXP, en af de mest indflydelsesrige amerikanske radiostationer for alternativ musik, blev sendt Sitrekin i 2022 og DJ Kevin Cole præsenterede Sitrekins vinyl på hans personlige instagram profil.

Sitrekins musik er blevet godkendt af lyd-/teknologigiganten Dolby Labs for at lancere deres nye 3D lydformat Dolby Atmos ved deres pressebegivenheder i London (2021) og København (2022) Hun er en af de første danske kunstnere, der har taget det nye 3D-lydformat til sig. Sitrekin arbejder i øjeblikket på sit kommende debutalbum, der vil blive udgivet fuldt ud i Dolby Atmos. Hun lærte sig selv musikproduktion og producerer al sin egen musik. I oktober ’22 spillede Sitrekin sin headliner-debutkoncert på et fyldt Hotel Cecil, og hun afsluttede året 2022 med at åbne for Mercury Prize-vindende alt-J ved deres arenakoncert i KB Hallen foran 4000 mennesker.

’Sitrekin’ er et anagram af ’Kirstine’ og består af det danske ord ’sitre’ (kogger) og Engelsk ord 'familie' (familie, klan)