Datoer

Hvor: Foyer
Dato:
Køb

“Og havet hvor jeg kommer fra, rejste en sky sig, når den lander, drikker jeg det, lever af det” (Imarsuullu aallaavimma, qangattarteqaa nuiaq, tuppat imissuara, inuussutigissuara)


Inneruulat, som startede som band for 45 år siden bestod af fire unge ungersvende, alle dygtige musikere, der stadig leverer godt og stærkt musik, og fanskaren er uforandret.

Inneruulat har fra starten været kendt for deres dejlige musik, som er iørefaldende, som man husker, også selvom teksterne ikke kun underholder, men altid stærke at synge med på, og de leverer altid med god energi.


Teksterne er altid tidsaktuelle i Grønland, og de er kendt for deres ”beskeder” om vores hverdagsliv, og endda altid høre, at de 45 år ”gamle” tekster stadig gælder i nutiden. Inneruulat virker derfor stadig som om de aldrig bliver for gamle, da vi kan se, at de har trofaste tilhængere hos flere generationer.

Bandet består af Angut Clasen, Kaaleeraq Reimer og Leif Saandvig Immanuelsen, som til deres 45 års jubilæumskoncert spiller sammen med dygtige musiker, og de er Pele Kaspersen, Viila Sandgreen og Nukannguaq Sandgreen.

Skrevet af Arqaluk B. Johansen

Foyerkoncert
5. November 2021
Dørene åbnes kl.21.00
Koncert: Kl. 22.00
Aldersgrænse: 18+

Forsalg: 250 kr. 
Ved døren: 300 kr.