Datoer

Hvor: Foyer
Dato:
Køb

Mugison
Det er en udsøgt glæde at kunne præsentere den islandske singer-songwriter, Mugison for første gang i Grønland!
Med over 27.000 følgere på Facebook, er Mugison ikke en hvilken som helst musiker. Gennem årene har er han blevet et stort navn med sine sange på islandsk og
engelsk.
Hans musik er en skøn blanding af folk og rock’n’roll med en understrøm af blues.

Mugisons udgivelser tæller:
2003: Lonely Mountain
2004: Niceland (Soundtrack)
2004: Mugimama Is This Monkey Music?
2005: Little Trip (Soundtrack)
2007: Mýrin (Soundtrack)
2008: Mugiboogie
2009: Ítrekun
2011: Haglél
2016: ENJOY!

Han har vundet ikke mindre end 15 Iceland Music Awards for blandt andet ‘Performance of the Year’, ‘Best Song’, ‘Album of the Year’ og ‘Most Popular Performer’.

Mugison er en dragende performer og det er svært at holde øjnene fra ham, når han giver koncert. Hans optræden er altid helt i top og med hans fantastiske humor, er vi sikker på, at det grønlandske publikum vil forelske sig i ham på stedet.

Gerth
Gerth er en af de nyere grønlandske kunstnere, hvis album man har ventet på med længsel.
Han har flere populære musikvideoer på YouTube, og hans kreativitet er ikke til at tage fejl af.  Gerth skriver selv sine sange og producerer selv sine videoer.

Gerths længeventede debutalbum ’Anorisaat’ indeholder sange, som han har arbejdet på i op til 15 år.

Musikgenren er moderne pop, præget af elektroniske beats og lyde med hans vokal og guitarspil i fokus.
Der er både plads til up-beat-sange samt ballader, hvor hans vokal virkelig kommer til udtryk i melodiske og iørefaldende toner. Det er blevet til et farverigt album, som introducerer en musikstil i dagens Grønland. Albummet indeholder 10 sange, og udkom i midten af april 2019.

’Anorisaat’ er Gerths debutalbum indeholdende ældre sange i hans regi, samt helt nye sange og det er tydeligt at der er lagt meget arbejde i albummet.

Gerth har allerede skabt sig en fanskare på live-scenen og på nettet, ikke mindst pga. hans underholdende musikvideoer, som både skaber glæde og giver stof til eftertanke.

Det er en stor glæde at præsentere Gerths store releasekoncert i Katuaq.