Datoer

Hvor: Hans Lynge Sal
Dato:
Køb

Koncerten vil byde på en kavalkade af Angus kendte numre i en nyfortolket kor-udgave samt nogle nye spændende numre fra Angus endnu ikke udgivede materiale.

Publikum får desuden mulighed for at nyde både Angu og Nordisk Koncertkor hver især, når de på egen hånd fremfører udvalgte sange, som kan fuldende denne helt særlige aften.

Ud over Angus faste følgesvende Jan de Vroede og Charlie Charpiro vil den islandske saxofonist Sigurdur Flosason og brødrene Ole og Peter Kibsgaard indgå i det band, som bidrager til at give både de kendte og nye numre en ekstra musikalsk dimension.

Angunnguaq Motzfeldt (Angu) f. 1976, er en grønlandsk musiker og sangskriver som synger på engelsk. Hans debutalbum "angu" fra 2004 og opfølgeren "Burning Blue Lights" fra 2007 byder på en unik og følsom atmosfære i en moderne ånd, grundfæstet i en gammel grønlandsk sangkultur.

Nordisk Koncertkor er et firstemmigt kor, som har rødder i den klassiske kortradition. Koret har eksisteret siden 1996 og har i årenes løb indgået flere større projekter og samarbejder, med forskellige kunstnere.

Angu og Koret har siden sidste år arbejdet målrettet mod denne koncert, som man også kunne nyde et sneak peak af under Nuuk Nordisk Festival 2017 og det er med stor glæde at vi nu sammen inviterer til den store finalekoncert.

Informationer
26. marts 2018 kl. 19.30 
Hans Lynge Salen
Pris: voksen kr. 100,- // børn, studerende og pensionister kr. 60,-
Dørene åbner kl. 19.15

Sponsorer
         GUX Nuuk & Den Grønlandske Fond