Datoer

Hvor: Hans Lynge Sal
Dato:
Køb

Son of Fortune
Gruppen Son of Fortune blev til i et gammelt øvelokale i en fjerntliggende by på Færøerne, Fuglafjørður, som ligger i bunden af en bugt. Dette rum, blev hovedsageligt brugt til hornorkester, som viste sig at være det hel rigtige for Son of Fortune. 

De to venner Benjamin Petersen (vokal og guitar) og Jan Rúni Poulsen mødtes i øvelokalet sammen med en gammel ven, Mikael Blak, hvor de optog de 'Fullmáni' (færøsk for 'fuldmåne') under en fuldmånecyklus. 

Den talentfulde kunstner Jón Sonni Jensen, fotografen Beinta á Torkilsheyggi og Maibritt Marjunardóttir skabte de den smukke cover. Hør et af deres sange her.


Sonja Hald
Drilsk, livskraftig, dansk indierock

… vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

'Klæk' sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. 'Klæk' sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. 'Klæk' sagde det, da sindet fik nok og måtte udvide.

Og ’Klæk’ siger det, når Sonja Hald følger op på 'Vækstplanen' med deres andet album den 25. februar 2017.

Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge. Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.

”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”.

”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”.

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.


Musikerne i Sonja Hald
Sanne Grothe Wive

Ole Bertil Holmgaard

Jakob Retz Johansen

Jonas Iglsø Dahl

Mikkel Aagaard Christiansen

Simon Bekker

Apunnguaq Scmidt
Apunnguaq Schmidt er sanger og skriver i musikgruppen Atsinnermiut fra Sisimiut og de har udgivet deres første CD januar 2018. Han er lige begyndt som solist og synger rolige sange. Han har tidligere optrådt under Arctic Sounds Festival og skal igen deltage i år.

Nick Ørbæk Jacobsen
Nick Ørbæk er allerede blevet kendt inden hans debutalbum udkom. Han turnérer allerede og er ofte på TV, hvor han bidrager med hans klare stemme og sine fængende sange som er lavet på hans guitar.

Informationer
Hans Lynge Salen
28. marts 2018 kl. 21.00 - 00.00
Pris: forsalg kr. 100,- frem til kl. 20.00 // Ved døren kr. 150,- fra kl. 20.00-21.00
Dørene åbner kl. 20.45

Sponsorer