Datoer

Hvor: Hans Lynge Sal
Dato:
Køb

Nordisk koncertkor og Katuaq byder velkommen til klassisk og stemningsfuld jubilæumskoncert søndag d. 17. oktober kl 19.30 i Hans Lynge Salen. Koncertprogrammet kommer til at bestå af klassiske satser for kor og strygekvartet, og der er mange smukke perler på repertoiret.

Nordisk koncertkor blev dannet i 2006 og har i 15 år i træk kunnet holde talrige og alsidige koncerter båret, af korets engagement og et stærkt sammenhold, der får medlemmerne til at møde op onsdag efter onsdag og forlade familien for at øve i hele weekender.

Et engagement som har fået nogle af nordens dygtigste musikere til at gøre det samme og rejse til Grønland for at akkompagnere et glad amatørkor.

Denne gang har koret engageret en klassisk nordisk strygekvartet anført af den karismatiske Sigrún Eðvaldsdóttir som er koncertmester i Islands symfoniorkester og en skattet solist og kammermusiker i hele Norden. Ved koncerten medvirker desuden violinist Benedikte Damgaard fra Danmark, bratschist Jakúb Højgaard Lützen fra Færøerne og cellist Hrafnhildur Marta Guðmundsdóttir fra Island.
Koncerten dirigeres af Bente Colding-Jørgensen.

Koncerten er støttet af Augustinus fonden, A.P. Møller fonden, NAPA Tips og lottomidlerne, Nuuk Lokaråd, Sermeq fonden, Grønlandsbanken.

Billetter til denne smukke koncert kan købes i Katuaq.

17. oktober 2021
Kl. 19.30 - 20.45
I Hans Lynge Sal
Entré: 75 kr.

Sponsorer: Naalakersuisut, Sermeq Puljen, NAPA, A.P. Møllerfonden, Augustinusfonden, Grønlandsbanken, Nuuk Lokaludvalg