Datoer

Hvor: Foyer
Dato:

OBS! OBS! OBS!

De er med stor beklagelse at vi må meddele at bandet MALIK har måtte melde afbud til koncerten i aften på grund af sygdom.

Vi kan dog med glæde meddele at bandet INUK optræder i stedet.

Kunder der har købt billet til aftenens koncerter har mulighed for at returnere billetten.

ROCKSTONES

For otte år siden udgav Rockstones debutalbummet ”Qilammi Ungasissumi”. Siden da har bandet optrådt rundt i Grønland og i Danmark.

I 2017 udgav de deres andet album ”Inatsit Nutaat”.

Bandet er kendt for deres flotte, energifyldte og uforglemmelige koncerter.

Til koncerten i Katuaq er der garanti for at de største hits som Arsarnerit, Akimut, Iikkami Assit og mange andre af deres populære sange bliver spillet.

MALIK

Bandet Malik blev dannet i 2012 af forsangeren Malik Kleist. Samme år udkom det første album "Nammineq Uanga" (Jeg selv).

Malik er hård rock med et slag og en fantastisk frontmand. Forsanger Malik Kleist sagde, ”Jeg var ret vred over flere ting i mit liv på det tidspunkt, derfor var albummet så hardcore uden at være dødsmetal”.

De udgav den første musikvideo "Aliortugaasutit Naluiuk?" på youtube og har nu over 93.000 visninger.

I juni 2016 udgav de deres andet album "Ulloq Nutaaq Takkuppoq" (En ny dag er kommet) og den første musikvideo "Isertorluta Marluugatta" er allerede blevet set af over 101.000 på youtube.

Malik er kendt for sin usædvanligt gode vokal, der minder om Pearl Jams Eddie Vedder eller Soundgardens Chris Cornell eller det manglende led mellem de to sangere. Malik er også et fantastisk godt teknisk band med melodisk riff- og rytmebaseret rock, der varierer fra hård rock til pop-rock. Du får uden tvivl en kæmpe oplevelse, hvis du generelt kan lide rockmusik.

Malik Kleist, er også kendt fra rockbandet "Chilly Friday", som i begyndelsen af 2000 blev voldsomt populære i Grønland, med nogle af landets største hits Iggo & Qivittut.

PRAKTISK

Kl. 20:00
Pris: 300 kr. (350 kr i døren)
Billet til koncerterne både fredag og lørdag: 500 kr.
Alders grænse: +18 år

Fotograf: Aningaaq Rosing Carlsen

Fotograf: Aningaaq Rosing Carlsen