Datoer

Hvor: Foyer
Dato:
Køb

Zikaza har haft mange forskellige bandmedlemmer gennem tiderne. I starten var det næsten kun grønlandske studerende fra Århus der var med i bandet, da den første LP ”Zikaza” blev udgiver 1985.

Med ”Miki goes to Nuussuaq” blev besætningen ændret i bandet samt udvidet med blæsere ”Harvey horns” som også var med til udgivelsen af LP-en i 1988. Bandmedlemmer var Peter Jensen, Jakob Helmer Petersen, Kristian Helmer Petersen, Per Svensson, Siiva Fleischer. Med i bandet var også en ung pige med som sanger og korpige Aviaja Lumholt. Som gæstesolist i pladen var Kaaleeraq Hansen også med.

”Miki goes to Nuussuaq” solgte faktisk over 10.000 plader – som var stor salgssucces i forhold til datidens og nutidens befolkningstal i Grønland.

Siden ”Miki goes to Nuussuaq” har bandet haft andre medlemmer i de to sidste udgivelser, ”Saava mumingalu” samt ”Assit”.

I år 2000 blev bandet opløst og genopstod igen i 2006. Nuuk blev hjemstedet for gruppen i stedet for Århus, som var hjemsted siden 1980. Alle bandmedlemmerne var nye undtagen Siiva Fleischer, som har været med som forsanger siden 1980.

9. februar 2018 bliver 30 året for udgivelsen af ”Miki goes to Nuussuaq” fejret i Katuaq.

Ud over nuværende band: Titken Jakobsen, Nukannguaq Geisler, Nino Fencker, Hans Jukku Noahsen og Siiva Fleischer, kommer ”Harvey horns” Kristian Helmer Petersen, Ole Himmelstrup samt Jeppe Barkmann med til koncerten. Aviaja Lumholt og Peter Jensen kommer også med.

Udgangspunktet for koncerten er naturligvis ”Miki goes to Nuussuaq”. Der vil selvfølgelig også være lejlighed til at høre andre sange med Zikaza i løbet af aftenens koncert i Katuaq.

Hr. nostalgi og mange andre vil være tilstedet den aften. Kom til koncerten – det bliver en fest.

Informationer
Pris: Forslag 250,- / ved døren 300,-
Dørene åbner kl. 21.00
Koncerten starter kl. 22.00
15-17 årige kan komme ind med voksne ledsagelse (Husk ID)