18:30 – 19:30 Jim Milne Trio

Jazzkoncert med Jim Milne Trio – med guest star Titken Jakobsen.

Der spilles en blanding af jazz-standarder som mange kender, og Jim Milnes egne kompositioner. Mellem numrene fortæller Jim om hans liv med jazz og lidt om numrene der spilles.

Jazz er ikke protestmusik, men en stor del af musikkens identitet er et budskab om frihed fra undertrykkelse. Det er en form for musik der altid er improviseret, aldrig spillet på samme måde to gange. Det er en måde at udforske det ukendte både for musikeren og lytteren.

Titken Jakobsen, saxofon, Jim Milne, piano, Fabrizio Barzanti, el-bas og Jonas Nilsson, trommer er en jazzgruppe som, baseret i Nuuk, Grønland, forsøger at finde balancen imellem kaos og orden, magt og skønhed.

Gennem de sidste 150 år har jazz transformeret det ukendte til det kendte for både lytteren og musikeren selv på verdensscenen. Nu har Nuuk selv en repræsentant for denne type musik, hvor en grønlænder, en amerikaner, en dansker og en italiener mødes for at spille musik hvor ”enheden” er ophøjet.

20:00 – 21:00 Katsi Kleist Eriksen

Siden hun var ganske ung, har hun sunget egne sange i samarbejde med forskellige musikere og har bland andet sunget i: Pele Møller Band, Zedna, Karl Lynge, The Soulmates m.fl.

Hun udgav sine egne sange første gang i 2013. Den første CD-udgivelse: ”Qujanaq” fra 2013 blev kåret som den bedste udgivelse i det år, hvilket de modtog en pris for.

Sangene fra omtalte CD er forsat en del af de sange, de optræder med.

Mellem sangene vil Katsi fortælle historier og der vil også blive spillet nye sange.

Siden 2013 har hun optrådt sammen med musikerne: Guitar: Kim Kleist-Eriksen, Bas: Malik Andersen.

21:00 – 23:00 Scenen står klar til enhver musiker

Katuaq tilbyder en professionelt opsat scene til enhver musiker der har lyst til spille.

Trommesæt, keyboard, en akustisk guitar og en erfaren tekniker vil være til rådighed, hvor musikerne selv kan medbringe deres egne instrumenter på scenen.

Hvis du har lyst til at optræde, kan du allerede skrive til eventmanager@katuaq.gl, for at blive tilmeldt. Det vil også være muligt at blive skrevet på listen på selve aftenen.

I samarbejde med Kulturnat Grønland
Qilaat sponsor: Grønlandsbanken
Ulu-sponsor: Napa, Bank Nordik, Brugseni, Tusass, Royal Arctic Line, Air Greenland
Øvrig sponsor: Nuuk Lokaludvalg

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner