8. juni - 14. juni 2020
Kl: 16.00 - 20.00
Præsentation af værker: 21. juni
Sted: Katuaq
Alder: 13-20 år

Tilmelding:https://bit.ly/3dbkZub

Hvordan ser du din egen by? Hvad synes du kendetegner byen? Hvem er borgerne? Hvordan adskiller Nuuk sig fra andre byer som hovedstad? Hvilke mennesker eller områder hører vi ikke så meget om? Hvad er de positive sider? Hvad er de negative sider? Hvad er flot? Hvad er grimt?

Nuuk består af forskellige bydele og mange forskellige befolkningsgrupper. Det er et sted, hvor disse forskelligheder mødes, men kan samtidig også virke fremmed for hinanden. Kunst og kultur kan på mange måder udtrykke de følelser, som man ikke kan sætte ord på.

Vær med til Nuuk Urban Culture Camp og være med til at skabe et tidsbillede af byen set fra hovedstadens ungdom i dag, fortolket gennem de fire kunstarter: musik, dans, foto og graffiti. Det er vigtigt at se og høre din mening om det urbane miljø som du er en del af og som du kan være med til at forme. Ved at man bevidst forholder sig til miljøet kan man være med til at skubbe det i en positiv retning og sætte fokus på ungdommens styrker.

Som deltager får du under forløbet vejledning og undervisning af to tilknyttede undervisere, som har en professionel erfaring indenfor, hver sit område. Underviserne er med for at give inspiration og give jer værktøjer til at skabe de værker, som skal præsenteres på Nationaldagen den 21. juni.


Workshops
Du kan vælge dig ind på ét workshophold, hvoraf der er plads til 10 deltagere på hvert hold.
Du kan vælge dig ind på et af følgende workshops:

• Graffiti – Sacha Malinsky og Inuk Højgaard
Få indblik i graffitikulturen med graffitimalerne Inuk og Cheeky. Under workshoppen lærer du om graffitimiljøet, forskellige graffitistile, regler i graffitimiljøet og processen i at male et graffiti piece fra skitse til murværk. Medbring tøj der må komme maling på.

• Dans (15.-21. juni) – Camilla Olsen og Miyuki Daorana
Hiphop og housedans workshop, hvor vi både skal lære historien bag dem, en koreografi og lege med freestyle.

• Fotografi – Inuuteq Storch og Arny Mogensen

• Musik og rap – Josef Tarrak og Gustav Lynge Petrussen
En workshop i produktion af musik og raptekst med musikerne fra gruppen ÎVA, Josef Tarrak-Petrussen og Gustav Lynge Petrussen som undervisere. Vi vil arbejde med hvordan man kan skrive en sang og hvordan kan man arbejde videre på den.

I løbet af dagene vil der blive serveret forplejning i form af blandet frugt og andre forfriskninger.

Vi kontakter dig for at bekræfte din tilmelding.

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner