Qooqqut Festival er en helt særlig festival som finder sted ude midt i fjorden. Det indgyder til fordybelse og kvalitetstid i de smukkeste omgivelser. Mødet mellem kultur og natur skaber unikke oplevelser og udvider horisonter.

I 2022 fejrer Katuaq sine 25 år som Grønlands kulturhus. Det skal også kunne mærkes på dette års Qooqqut Festival, som er en af de største begivenheder, Katuaq selv arrangerer og er noget som både gæster, kunstnere og medarbejdere glæder sig til hvert år.

Med fokus på traditionel og moderne grønlandsk kultur er der aktiviteter, musik, kunst, kultur og workshops for børn og familier. I år vil programmet samle de mest populære aktiviteter og workshops som har været gennem årene og samtidig gøre plads til nye ting.

I år er der også deltagere fra Nunavut og de nordiske lande, som vil være med til at skabe en mangfoldig festival og som giver mulighed for udveksling og forståelse for hinandens kulturer.

Co-lab

Fem dage før Qooqqut Festival starter, ankommer fire udvalgte musikere, som sammen skal skrive og komponere en sang om dagen i forskellige hold. Om lørdagen spiller deltagerne en koncert, hvor de præsenterer deres nye sange.

Aningaaq og Maliina

I år vil festivalen tematisere den grønlandske myte om Aningaaq og Maliina som er fortællingen om, hvordan solen og månen blev til.

I samarbejde med: Qooqqut Nuan, Nuuk Water Taxi
Sponsorer: Grønlandsbanken, Nunafonden, Tips- og Lottomidlerne, NAPA, Grønlands Kunstfond (selvstyret), Nuuk Lokaludvalg, Godthåb Transportservice
Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner