Datoer

Hvor: Hans Lynge Sal
Dato:
Køb
Hvor: Hans Lynge Sal
Dato:
Køb

En musisk ungdomsforestilling
Mød rapper og skuespiller Josef Tarrak og skuespiller Else Danielsen i en rørende, varm, sjov og stærk forestilling om mødet mellem den unge mand og den ældre kvinde. Det er en musisk oplevelse fyldt med rap, poetry og tekst, i en spændende scenografi fyldt af både nutid og datid. En forestilling der handler om den unges liv og drømme og om den ældre kvindes kamp for at give slip på sin historie og komme videre i livet. Om tabuerne, som skal siges og nedbrydes for at ungdommen kan komme videre og forstå sig selv og deres liv og land.
Gennem samtalen, fortællingerne, smerten og glæden kommer den unge mand og den ældre kvinde til en større forståelse for hinanden og for det liv de skal finde sammen fremover. 
Teksterne i forestillingen er baseret på interviews med unge og ældre i Grønland.
 
Medvirkende:
Skuespillere og sangere:: Josef Tarrak og Else Danielsen
Instruktion: Hanne Trap Friis
Lysdesign: Naleraq Eugenius
Lyddesign: Hans-Ole Amossen
Rap samt rap-tekst: Josef Tarrak
Scenograf: Paarma Brandt
Tekst: De medvirkende
Oversættelse: Makka Kleist
Produktion: Teater freezeProductions og Naleraq Lights
 
En tak til: Maya Sialuk Jacobsen, GU Nuummi ilinniartut, MIO aamma/og Aviâja Lynge, Nunatta Isiginnaartitsisarfia / National Theater of Greenland.
Sponsorer: Nuummi Najukkami Ataatsimiititaliaq / Nuuk Lolakudvalg, Statens Kunstfond, Den Grønlandske Fond, Aarhus Kommune, Eqqumiitsuliornermut Aningaasaateqarfiat (Namminersorlutik Oqartussat)
Katuaqs sponsorer: GrønlandsBANKEN, Brugseni, Permagreen A/S, Royal Arctic Line, Bank Nordik, Tusass, Air Greenland, NAPA