I forbindelse med Katuaqs 25-års jubilæum har 6 kunstnere arbejdet sammen om et kunstprojekt, der viser Katuaq fra en anden side. Kunstnernes arbejde er blevet dokumenteret af fotografen Angu Motzfeldt og vises nu som en udstilling hen over sommeren.

At balancere mellem forskellige perspektiver. Mellem fotograf og kunstnere. Ikke mindst de mennesker som kommer til at se billederne.

Hvordan dokumenteres denne begivenhed, en skabelsesproces om en udstilling i flere lag i forbindelse med Katuaqs 25-års jubilæum, der både er faktuelt og noget som kommer inde fra kunstens skabelse. Den æstetiske forbindelse til tilskueren og dem, som kommer til at se disse kunstneres værker og arbejde i eftertiden. Det er ikke kun én sfære - der er flere lag som skal dækkes.

”Jeg håber, at tilskuerne vil komme til at få et lille indblik i denne proces gennem min optik.” – Angu Motzfeldt, fotograf.

Udstillingen kan ses i Katuaqs åbningstid i perioden 24. juni – 26. august.

Fernisering: 24. juni 2022, kl.16.30 - 17.30

Sponsorer: Grønlandsbanken, NAPA, Tips- og Lottomidlerne, Nuuk Lokaludvalg, Kulturmidlerne (Selvstyret), Brugseni, Tusass, Permagreen, Royal Arctic Line, Air Greenland, Bank Nordik

I samarbejde med: Nunatta Isiginnaartitsisarfia

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner