Inuuteq Storch boede i en periode i New York, hvor han fandt ud af at han i storbyen følte sig hjemme spirituelt og samtidig følte hjemve i kroppen.
FLESH er med 72 billeder resultatet af Inuuteqs udforskning af sin egen identitet i en fremmed verden, hvor han ledte efter det bekendte i det ubekendte.
”Da jeg boede i New York, begyndte jeg at undersøge min egen identitet og i den undersøgelse, begyndte jeg at spejle mig selv og min oprindelse i byen og de mennesker, jeg mødte. Pludselig kunne en fremmed person blive til en nær relation og et vindue til min onkels stue. Jeg fandt billeder, der repræsenterede mig og min kultur i disse ukendte steder. I mit behov for naturen fandt jeg en anden natur, en byens natur med egne love, landskaber og mennesker. " - Inuuteq Storch
Inuuteq Storch er vokset op i Sisimiut i 1990’erne. Det meste af hans fotografiske arbejde involverer undersøgelse af hans egen nationalitet og kulturelle rødder. Inuuteq Storch har studeret på fotoskolen Fatamorgana –i København og International Center of Photography i New York.
Sponsor: Grønlandsbanken

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner