Datoer

Hvor: Hans Lynge Sal
Dato:
KøbReservér

Drama

Tilladt over 11 år

1 time 33 minutter

13-årige Sasha har mistet sin mor, som har begået selvmord. Alting i hjemmet minder om hende og faren Abbe kan slet ikke komme sig over tabet. Han græder ofte i badeværelset og smiler aldrig mere. Sasha er ensom, men nægter at sørge og holder tårerne tilbage. Moren græd alt for tit; så det vil datteren ikke.

For at tage afstand fra minderne, laver Sasha en hemmelig liste med punkter, som hun skal overholde for ikke at ligne sin mor. Det lange lyse hår skal klippes af, hun skal stoppe med at læse bøger og undgå at tage sig af noget som helst levende. Men det er ikke let at holde stand, når læreren undrer sig over hendes nye modstand mod bøger – eller når faren i sin godhed vil forære hende en længe ønsket hundehvalp.

Som det vigtigste punkt skal Sasha have sin far til at smile og le igen, så derfor sætter hun alt ind på at blive stand-up komiker. Moren, der selv havde god humoristisk sans, sagde altid at enten har man ‘sjove knogler’ – eller også har man ikke, så pigen vil udvikle sine evner til at underholde. Sasha er på en følelsesmæssig rutsjetur, mens hun arbejder på at finde på sjove vittigheder. Det går i lang tid ikke særlig godt, så Sasha må erkende, at det faktisk er svært at blive en ‘Comedy Queen’. Da det endelig lykkes hende at få en kort gæsteoptræden på scenen i en Comedy Club, hvor hun får succes - med sin far som tilskuer - bliver det meget forløsende for Sasha.