5 stjernet konferencecenter 

Katuaqs lokaler er rummelige og fleksible, hvilket gør det muligt at arrangere små møder eller de helt store konferencer, med op til 488 deltagere. Alle lokaler kan indrettes efter konferencens behov og ønsker. Dette gælder også på det tekniske område, hvor Katuaq råder over egen teknisk stab med stor erfaring indenfor lyd, lys og transmissioner via video og telefon.

Alle lokaler er udstyret med projektor, lærred og whiteboard som standard, og ved alle konferencers start opstilles lokalet med isvand og mapper med notatpapir, og dette uden beregning. Katuaq gør meget ud at frontpersonalets service overfor gæster. Personalet er derfor klar til at modtage gæster fra hele verden og altid med et smil og den imødekommenhed som personale er kendt for.

Oversigt af konferencelokaler

  • Hans Lynge Salen 488 personer
  • Lillesalen 80 personer
  • Venskabssalen 30 personer
  • Byorkester Salen 25 personer
  • T1 15 personer

Se oversigten over vores tekniske udstyr ved at klikke her. Herudover kan der tilkøbes tolkeudstyr, videokonference, internet og sekretærbistand.

For informationer om priser ved lokaleleje, forplejningsmuligheder eller øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Konferencesekretariatet på konference@katuaq.gl eller tlf. +299 363781