• Det var med beklagelse at jeg, som bestyrelsesformand for Katuaq, modtog meddelelsen om Katuaqs nuværende direktør, Arnakkuluk Jo Kleist, har valgt at opsige sin stilling. I de 5 år Arnakkuluk var direktør for Grønlands Kulturhus hus – Katuaq – er der sket stor udvikling i kulturlivet i Grønland. Men også covid 19 krisen har været udfordrende for Katuaq, som jo ’lever af at samle mennesker til gode oplevelser, men pludselig ikke måtte samle mange mennesker på éngang’. Med Arnakkuluk som direktør og de mange gode medarbejdere vi har, er Katuaq heldigvis kommet helskindet igennem de økonomiske krise udfordringer, coronaen udsatte os for. Jeg vil på vegne af hele bestyrelsen takke Arnakkuluk Jo Kleist for hendes store indsats i de sidste 5 år, hun har været direktør, og ønske hende lykke til frem over”, udtaler Katuaq bestyrelsesformand Juaaka Lyberth.

Arnakkuluk Jo Kleist blev direktør for Katuaq den 1. juni 2018, og kom fra en stilling som Kommunikationsdirektør i Tele-Post. Og før det var hun souschef for AWG2016 projektet.  

 

  • ”Det har været gode og spændende år i Katuaq, med vigtige samarbejder, store ombygninger og masser af kulturelle aktiviteter. Det har også været udfordrende og lærerige år, med et kulturliv i stor udvikling. Jeg har besluttet at det er tid for mig at søge nye veje, og efteråret er et godt tidspunkt for en anden at overtage roret. Indtil da vil jeg naturligvis fortsætte arbejdet for Katuaq og kulturlivet, udtaler” Arnakkuluk da Jo Kleist.
  • ”Jeg er taknemmelig for min tid som direktør for Katuaq, med dygtige medarbejdere, som er stolte af at arbejde i og for Kulturhuset Katuaq. Medarbejdernes indsats gør hele forskellen for hvad der løftes af store og vigtige arrangementer i samfundet”, afslutter Arnakkuluk Jo Kleist.

Katuaqs bestyrelse vil snarligt stå i spidsen for rekrutteringen af en ny direktør.

På vegne af bestyrelsen for Grønlands Kulturhus Katuaq, Juaaka Lyberth, bestyrelsesformand.