Ved seminaret blev forskellige emner der har at gøre med arbejdet som kulturarrangør i Grønland, derudover blev der også brugt tid til en videre dialog, som opfølgning på Naalakkersuisoq Peter Olsens kulturseminar i november. Seminardeltagerne brugte her tid på at genenmgå de 39 anbefalinger der var kommet ud af Naalakkersuisoqs seminar og prioritere dem til de syv vigtigste anbefalinger.

Seminardeltagerne kom også med forslag til hvordan det arbejde kunne foregå og hvornår. Dette blev derefter fremlagt for Naalakkersuisoq den 4. maj. Der var en god dialog og parterne gik fra mødet med en aftale om næste møde med Naalakkersuisoq, hvor det videre arbedje og samarbejde skal konkretiseres i endnu højere grad.

Alle deltagere ser frem til det videre samarbejde for at skabe yderligere udvikling for kultursektoren, så kultursektoren også i endnu højere grad kan få en store plads i samfundet og være med i samfundsudviklingen.

Seminardeltagerne kom disse steder fra:

Katuaq, Taseralik, Nunatta Isiginnaartitsisarfia, NAPA, Avannaata Kommunia, Kommuni Qeqertalik, Qeqqata Kommunia, Kommuneqarfik Sermersooq og Kommuni Kujalleq.