Vi søger en Cater/køkkenassistent:

  • med kendskab til de grønlandske råvarer
  • der kan bevare overblikket
  • med god erfaring indenfor café – a la carte samt selskaber

Der er skiftende arbejdstider. Caféens åbningstider er fra mandag-fredag fra 11:00 – 19:00, lørdag 10:00 – 19:00 og søndag 10:00 – 15:00. Arbejdstiden er 48 timer ugentligt.

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads, i et hus som altid er i udvikling og forandring.
  • Dygtige kolleger der støtter op om hinanden.
  • Gode arbejdsforhold, helt nyt køkken med gode arbejdsredskaber

Yderligere information:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Café- og Konferencechef Rina Høegh Lund på mobil +299 53 52 99 eller mail konference@katuaq.gl.

Ansøgning

 Ansøgning sendes skriftligt til Katuaq, Box 1622, 3900 Nuuk, att.: cafe og konference chef Rina Høegh Lund på mail konferance@katuaq.gl eller Køkkenchef Claus Schmidt kokken@katuaq.gl tlf 557694 

Om Katuaq

Katuaq er en erhvervsdrivende fond, der med udgangspunkt i Grønlands Kulturhus arbejder for at eksponere grønlandsk kultur i Grønland såvel som internationalt gennem opbygning af kulturelle netværk og partnerskaber. Katuaq driver egen biograf og café, ligesom vi er et femstjernet møde- og konferencested. Katuaq samarbejder med mange forskellige foreninger, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner inden for kulturlivet.
Katuaqs tilskudsgivere er Grønlands Selvstyre og Kommuneqarfik Sermersooq. Herudover har Katuaq flere sponsorer, der støtter de mange forskellige kulturarrangementer i hele Grønland.