Vi søger en Cater/køkkenassistent:

  • med kendskab til grønlandske råvarer
  • der kan bevare overblikket
  • med erfaring indenfor køkkendrift

Der er skiftende arbejdstider. Caféens åbningstider er fra mandag-fredag fra 11:00 – 19:00, lørdag 10:00 – 19:00. Arbejdstiden er 48 timer ugentligt.

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads, i et hus som altid er i udvikling og forandring.
  • Dygtige kolleger der støtter op om hinanden.
  • Gode arbejdsforhold, helt nyt køkken med gode arbejdsredskaber

Yderligere information:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at eller Køkkenchef Claus Schmidt kokken@katuaq.gl eller mobil Tlf.:+299 557694.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 14. april.

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler med egnede kandidater til stillingen.

Ansøgning sendes skriftligt til Katuaq, Box 1622, 3900 Nuuk, att.: café og konference chef Rina Høegh Lund eller på mail konference@katuaq.gl

Om Katuaq

Katuaq er en erhvervsdrivende fond, der med udgangspunkt i Grønlands Kulturhus arbejder for at eksponere grønlandsk kultur i Grønland såvel som internationalt gennem opbygning af kulturelle netværk og partnerskaber. Katuaq driver egen biograf og café, ligesom vi er et femstjernet møde- og konferencested. Katuaq samarbejder med mange forskellige foreninger, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner inden for kulturlivet.
Katuaqs tilskudsgivere er Grønlands Selvstyre og Kommuneqarfik Sermersooq. Herudover har Katuaq flere sponsorer, der støtter de mange forskellige kulturarrangementer i hele Grønland.

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner