Er du ambitiøs og drømmer om at få en god uddannelse som kok, så tror vi på at du er vores kokkeelev her i Katuaq. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken.

Vi søger:

  • Vi søger en kokkeelev til vores køkken som lægger engagement og energi i sin uddannelse, er stabil, har stor interesse for faget, kan bevare overblikket i travle situationer og er en teamplayer.

Arbejdet indebærer skiftende arbejdstider. Cafeens åbningstider er mandag-fredag fra 09:00 – 21:30, lørdag 10:00 – 21:00. Arbejdstiden er varierende 40 timer ugentligt.

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads som er i rivende udvikling.
  • Dygtige kolleger der støtter op om hinanden.

 

Yderligere information:

Spørgsmål vedr. stillingen, kan stiles til køkkenchef Claus Schmidt på mobil +299 55 76 94 / mail kokken@katuaq.gl.

Ansøgning

Ansøgning  sendes skriftligt til Katuaq, Box 1622, 3900 Nuuk, att.: Økonomi- & Administrationschef Thora Ludvigsen thl@katuaq.gl snarest muligt og senest søndag den 11. april 2022.

Om Katuaq

Katuaq er en erhvervsdrivende fond, der med udgangspunkt i Grønlands Kulturhus arbejder for at eksponere grønlandsk kultur i Grønland såvel som internationalt gennem opbygning af kulturelle netværk og partnerskaber. Katuaq driver egen biograf og café, ligesom vi er et femstjernet møde- og konferencested. Katuaq samarbejder med mange forskellige foreninger, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner inden forkulturlivet. Katuaq´s tilskudsgivere er Grønlands Selvstyre og Kommuneqarfik Sermersooq. Herudover har Katuaq flere sponsorer, der støtter de mange forskellige kulturarrangementer i hele Grønland.

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner