Som arrangementschef får du, med reference til direktøren, ledelsesansvar for tre afdelinger med følgende nøglemedarbejdere: En informations-og marketingkoordinator, to eventkoordinatorer, en biografleder og en førstereceptionist.   Ud over disse er der andre medarbejdere ansat i tilknytning til biograf og reception.

Arrangementschefen har det overordnede ansvar for planlægning, udvikling og afvikling af kulturprojekter, hvorfor det er vigtigt, at arrangementschefen er god til at styre projekter og evner at have mange bolde i luften. Kommunikation om arrangementer er ligeledes et ansvarsområde.

Arrangementschefens primære opgaver:

  • Udarbejde en årlig arrangementskalender for Katuaq
  • Budget og -opfølgning på projekter
  • Projektledelse, -styring og -opfølgning
  • Fundraising
  • Rapportering og statistik om arrangementer
  • Pleje netværk og sparring med kulturaktører

Vi søger:
En person med et bredt overblik, ledelsesevner og -erfaring, gode kommunikationsevner og erfaring med projektstyring og ledelse.

Vi ser gerne, at du kan grønlandsk, dansk og engelsk.

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Ansættelse den 1. marts 2021, eller efter aftale.

Ansøgninger, vedlagt oplysninger om kvalifikationer samt referencer, sendes til direktør Arnakkuluk Jo Kleist: ceo@katuaq.gl

Ansøgningsfristen er: 28. december 2020

Om Katuaq
Katuaq er en erhvervsdrivende fond, der med udgangspunkt i Grønlands Kulturhus arbejder for at eksponere grønlandsk kultur i Grønland, såvel som internationalt, gennem opbygning af kulturelle netværk og partnerskaber. Katuaq driver egen biograf og café, ligesom vi er et femstjernet møde- og konferencested. Katuaq samarbejder med mange forskellige foreninger, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner inden for kulturlivet. Katuaqs tilskudsgivere er Grønlands Selvstyre og Kommuneqarfik Sermersooq. Herudover har Katuaq flere sponsorer, der støtter de mange forskellige kulturarrangementer.

Indlæser ...

Nyhedsbrev og Notifikationer

Indtast email, vi sender email med instruktioner