Vi søger:

  • En kok med kendskab til de grønlandske råvarer.
  • En kok, der kan være med til at videreudvikle vores menukort.
  • En fleksibel, stabil kok, der også kan bevare overblikket i travle situationer.
  • En kok med god erfaring indenfor Cafè – a la carte samt selskaber.
  • En kok med svendebrev.

Der må påregnes skiftende arbejdstider, idet cafeens åbningstider er fra mandag-fredag fra 11:00 – 21:30, lørdag 10:00 – 21:00 og søndag 10:00 – 15:00. Arbejdstiden er 48 timer ugentligt.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte køkkenchef Inooraq Steenholdt på mobil +299 55 76 94 eller mail kokken@katuaq.gl.

Ansøgning
Ansøgning samt kopi af svendebrev sendes skriftligt til Katuaq, Box 1622, 3900 Nuuk, att.: økonomi- og administrationschef Jukku Mølgaard cfo@katuaq.glsnarest muligt og senest mandag den 19/08-2019.

Om Katuaq
Katuaq er en erhvervsdrivende fond, der med udgangspunkt i Grønlands Kulturhus arbejder for at eksponere grønlandsk kultur i Grønland såvel som internationalt gennem opbygning af kulturelle netværk og partnerskaber. Katuaq driver egen biograf og café, ligesom vi er et femstjernet møde- og konferencested. Katuaq samarbejder med mange forskellige foreninger, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner inden for kulturlivet.  
Katuaqs tilskudsgivere er Grønlands Selvstyre og Kommuneqarfik Sermersooq. Herudover har Katuaq flere sponsorer, der støtter de mange forskellige kulturarrangementer i hele Grønland.