Den 15. februar 1997 åbnede Grønlands Kulturhus - Katuaq. Åbningen af kulturhus betød meget og Katuaq har siden været et samlingssted for mangt og mange. Det er ikke kun en fejring af et hus, men også en mulighed for med stolthed at se på den udvikling kulturlivet har og er i fuld gang med. 

  • Fra Katuaq vil vi gerne benytte anledningen til at sende en tanke og en tak til alle der har været en del af skabelsen og udviklingen af Katuaq. Tak til alle der har arbejdet i og med Katuaq, og tak til alle der støttet Katuaqs arbejde for kulturen, udtaler bestyrelsesforkvinde Anna Heilmann. 

Gennem året vil jubilæet blive fejret i det store og i det små. Som nogen måske har bemærket, har Katuaq taget hul på fejringen gennem et visuelt jubilæumsudtryk, der er arrangementer planlagt, som f.eks. et jubilæumsprojekt i samarbejde med Nationalteateret, og der vil være specielle tilbud i anledningen af jubilæet. Jubilæumsaktiviteter kan løbende følges på Katuaqs hjemmeside og sociale medier.

På grund af den nuværende Covid-19 situation bliver der ikke inviteret til fælles fejring i Katuaq, den del er rykket til senere på året. 

  • Selve dagen, den 15. februar, skal fejres og markeres. I samarbejde med KNR vil der den aften blive sendt et liveprogram på TV fra Katuaq. Så kan alle være med til at mindes de første 25 år med Katuaq. Det ser vi meget frem til, udtaler direktør Arnakkuluk Jo Kleist.