Tidskapslen, der skal åbnes til Katuaqs 50-års jubilæum i 2047, indeholder mange forskellige ting, der skal give folk et øjebliksbillede af Katuaq og samfundet i 2022. Tidskapslens indeholder blandt andet indhold skabt af de gæster der var i Katuaq under Uummatip inaa arrangementerne.

  • En tidskapsel er en underlig størrelse. Et øjebliks billede lige her og nu på nogen tanker og drømme om fremtiden. Den spiller på vores fantasi og håb og må først åbnes til 50-års jubilæet. På denne måde kunne publikum indrages og bidrage til et varigt minde fra 25-års jubilæet. Vi glæder os til at åbne den i 2047 og til et nyt jubilæum! Tak til Uummatip Inaa gruppen, Lars Kjær og Anders Zeeb, udtaler Lisbeth Karline Poulsen, som er en af kunstnerne der var med i Uummatip Inaa.

Tidskapslen er udformet som en qilaat i træ og hænger på væggen ved Cafétuaq i Katuaq. Hvad den præcis indeholder kan man se når den bliver åbnet i år 2047.

  • Tidskapslen er en rigtig god ide som kunstnerne har fået. At benytte 25års jubilæet til at lave en gave som skal åbnes om 25 år er rigtig sjovt. Det bliver spændende at se hvor Katuaq og vores samfund er om 25 år, når tidskapslen bliver åbnet, udtaler direktør Arnakkuluk Jo Kleist.

Foto: På billedet ses tidskapslen som hænger i Katuaq og kan ses af Katuaqs gæster.

Foto er taget af: Katuaq

For yderligere oplysninger, kontakt:

Arnakkuluk Jo Kleist, ceo@katuaq.gl eller 547854