Efter en længere periode med Covid-19 lukning er Kulturhuset Katuaq nu endnu engang åben for gæster. Det er dermed også blevet muligt at fylde Katuaq med kunst fra 7 af landets dygtige kunstnere.

Planen var ellers at det skulle havde været i april, men på grund af covid-19 situation var Katuaq lukket i lang tid, og ingen vidste hvornår det blev muligt åbne igen. Den 25. april kunne Katuaq genåbne og det blev muligt at fuldføre udstillingen.

  • Endelig kan vi få lov til at åbne KIMIKs årlige udstilling, efter lukning pga. Covid-19. Kunstnerne har ventet på dette tidspunkt, for at få lov til at vise deres nye værker frem. Vi har desværre ikke kunne nå at få kunstnerne fra andre byer til Nuuk pga. covid-19, men heldigvis er deres værker nået frem. Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen på torsdag, hvor de fleste kunstnere vil være til stede. udtaler KIMIKs forkvinde Kristine Spore Kreutzmann.

Udstillingen vil blive åbnet ved en fernisering den 7. maj kl.16.30 og kunne ses til og med den 1. juni.

  • Vi er meget glade for at KIMIKs udstilling kunne blive en realitet. En stor tak til KIMIKs kunstnere for at dele deres værker med os alle sammen. Udstillingen er endnu engang en god blanding af forskellige stilarter og materialer, det kan Katuaqs gæster glæde sig til, afslutter Katuaqs direktør Arnakkuluk Jo Kleist.

Udstillende kunstnere:
Naja Rosing-Asvid
Maria Panínguak’ Kjærulff
Ivínguak` Stork Høegh
Kristine Spore Kreutzmann
Elvar Örn Kjartansson
Lisa Kreutzmann
Paarma Brandt