I 2019 skabte Katuaq i alt 60 mindeværdige kulturelle arrangementer, hvoraf de allerfleste var i samarbejde med grønlandske kunstnere og med fokus på egen kultur. Det var kulturelle arrangementer med musik, dans, teater, udstillinger, foredrag osv.  Ca. 70% af disse var gratis og åbne arrangementer.

  • Vi vurderer resultat som tilfredsstillende og kan se tilbage endnu et år hvor Katuaq har skabt gode oplevelser, i samarbejde med forskellige slags dygtige kulturfolk. Tak til Katuaqs folk, som sætter en ære i god service og professionelle rammer for kulturen, udtaler bestyrelsesforkvinden Pipaluk Kreutzmann Jørgensen.

En stor tak skal lyde til alle tilskudsgivere, sponsorer og samarbejdspartnere for at være med til at realisere kulturelle projekter.

Forventninger til 2020
Selvom 2020 startede godt, med blandt kulturnat, Piitannguaq Alaufesen show, koncerter osv. har covid-19 situationen udfordret Katuaq fra begyndelsen af marts måned. Det har både betydet aflyste arrangementer og et stort tab af indkomst. Lige nu er Katuaqs ledelse og bestyrelse i gang med at se på planerne og udsigterne for året. Katuaq fortsætter med at forberede gode kulturarrangementer for tiden efter covid-19.

  • I bestyrelsen har vi en tæt dialog med ledelsen om udviklingen og ser hele tiden på hvilke muligheder vi har for at komme bedst muligt ud af denne situation. Hvor lang tid Katuaq må holde lukket er svært at sige, så vi ved ikke præcis hvad det vil betyde for årets resultat, men vi forventer et underskud, afslutter Pipaluk Kreutzmann Jørgensen.