Ullut

Sumi: Hans Lynge Sal
Ulloq:
PisigitInniminniigit

Familifilm

Tilladt over 7 år

1 time 27 minutter

I den danske familiefilm 'Forsvundet til Halloween' følger vi søskendeparret Asger og Petra, der for nyligt mistede deres far.

Petra elsker halloween og ser frem til at skulle klæde sig ud, men i år gider Asger ikke alligevel. Han vil nemlig hellere hænge ud med sine venner og lave pranks.

Men da Petra pludseligt forsvinder sporløst, må Asger spørge sin nabo Esther om hjælp, selvom de to er gledet fra hinanden i løbet af det sidste år. Sammen med drengen Svend bevæger de sig ud i den skøre halloween-aften for at finde Petra, inden de voksne fatter mistanke.

Her skal de klare sig igennem udfordringer i form af tricktyve, farlige kæledyr og uhyggelige huse, hvis de vil redde Petra og samtidig finde ud af, hvad halloween også handler om.

'Forsvundet til halloween' er den første danske halloween-film nogensinde. Den er instrueret af Philip Th. Pedersen og skrevet af Pelle Møller, som begge har erfaring med at lave film og serier til hele familien bl.a. for DR Ramajang og Ultra. De to elsker begge klassiske børnegys og har ladet sig inspirere af film som E.T., The Goonies og Gremlins til 'Forsvundet til halloween'.