22. januar 2021

Chilly Friday var i 00’erne, hele Grønlands superstjerner, som spillede udsolgte koncerter over hele landet. De tog publikum med storm da de udgav detbutalbummet Inuiaat 2000 og hittede stort med nummeret Iggo, som stadig i dag bliver skrålet med til. Katuaq er glade for at byde velkommen til Chilly Friday, som spiller deres første koncert siden 2015.

En sjælden koncertoplevelse
Når Chilly Friday skal spille koncert I Katuaqs Hans Lyngesal fredag den 29. januar bliver der ikke sparet på oplevelsen af en rigtig rockkoncert. I Katuaq er man vant til at kunne komme til store og flotte koncerter i Foyeren sammen med 1200 mennesker, hvilket ikke har været muligt siden begrænsninger om forsamling trådte i kraft i marts sidste år. Det betyder dog ikke at publikum skal ikke kan opleve en rigtig rockkoncert. Chilly Friday spiller to koncerter lige efter hinanden med 100 publikum henholdsvis kl 20:00 og 22:00.

”Når nu koncerten foregår i Hans Lyngesalen betyder det at man oplever koncerten siddende. Det betyder dog ikke at koncertoplevelsen bliver mindre, der er nemlig lagt op til et storslået show som man kender det fra Foyerscenen med flot scenebelysning og en ambitiøs sceneopsætning”, siger arrangementschef Camilla Høg.