5. april 2023

Tirsdag den 4. april, kl. 21:00-23:00 (dørene åbner kl. 20:00)
Aajuik er et spændende musikprojekt i samarbejde med Arctic Sounds, som består af 16 sangskrivere og musikere fra Grønland, Nunavut og Danmark. Deltagerne har skabt helt nye numre under deres ophold i Island, og de vil nu præsentere dem for første gang under en festlig koncert i Katuaq tirsdag aften. Dette er en enestående mulighed for at opleve et samarbejde mellem musikere fra forskellige lande og kulturer.
Onsdag den 5. april, kl. 20:45-00:30 (dørene åbner kl. 20:00)


Onsdag aften byder på koncerter med de kvindelige artister fra Hun Solo og afsluttes af Nina Kreutzmann Jørgensen med band. Nina Kreutzmann Jørgensen vil optræde med sit talentfulde band og præsentere numre fra både sine tidligere og nyere udgivelser, herunder Silarsuaq Takuiuuk og Maalia.


Hun Solo er et prisvindende koncertkoncept, som hylder kvindelige og ikke-binære kunstnere og giver dem en platform til at forbinde og samarbejde. Deres mission er at inspirere næste generation af kvindelige og kønsminoritetskunstnere og fremme vilkårene for kvindelige musikere. Til denne koncert vil HUN SOLO optræde med en række enestående solooptrædener fra ikoniske kunstnere som Jenny Wilson (SE), Soleima (DK), Thelma (GL), Sitrekin (DK) og Nana Jacobi (DK).


Begge aftener er en enestående mulighed for at opleve talentfulde musikere og kunstnere fra forskellige lande og kulturer. Koncerterne finder sted tirsdag den 4. april med Aajuik og onsdag den 5. april med Hun Solo og Nina Kreutzmann Jørgensen med band.


Billetter kan købes på Katuaqs hjemmeside eller i døren på dagen for koncerterne. Vi ser frem til at byde vores gæster velkommen til en aften med fantastisk musik og unikke oplevelser.

Tak til Katuaqs sponsorer
Nordic Culture Point Canada Council Make Way KODA.